Afspraak

Bij tandarts Termeulen kunt u terecht op afspraak.

Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Wanneer u ’s morgens direct belt (voor 10:00 uur) proberen wij u nog dezelfde dag in te plannen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u niet garanderen dat u nog dezelfde dag terecht kunt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Gezonde patiënten.

De afspraken die u heeft gemaakt gaan gewoon door. Daarbij is het van belang dat u GEZOND bent. Bent u dit niet- neem dan contact met ons op. Dat mag ook via de mail.
mail@tandartstermeulen.nl (vermeld in de onderwerpregel bijv ANNULEREN AFSPRAAK)
De volgende vragen over uw gezondheid zijn van belang:
-Heeft u nu corona?
-Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
-Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
-Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 gr Celsius )?
-Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
-Bent u in thuisisolatie of quarantaine?
Indien u een of meer van deze vragen met ‘ja’ moet beantwoorden verzoeken wij u contact op te nemen met de praktijk omdat uw afspraak dan waarschijnlijk niet door kan gaan. Kom in dit geval niet naar de praktijk maar neem telefonisch of per mail contact op.
Wij zullen deze vragen blíjven stellen, zowel voorafgaand aan uw afspraak per telefoon als in uw herinneringsmail. Bij twijfel over uw specifieke situatie mag u ons altijd telefonisch of per mail benaderen.
Gedurende de komende weken zal onze voordeur nog op slot zijn en wordt u binnengelaten als u een afspraak heeft.
Kom niet te vroeg naar uw afspraak.
Vooralsnog komt alleen diegene die een afspraak heeft naar de praktijk (uitgezonderd begeleiding van kinderen en begeleiding in overleg voorafgaand met de praktijk- mits gezond).
Telefonische bereikbaarheid
De komende weken is de praktijk weer op de gebruikelijke tijden telefonisch bereikbaar voor het maken en verzetten van afspraken en/of het stellen van vragen.
Het nummer is 074 2773355
Van maandag tm donderdag kunt u ons telefonisch bereiken van 8:15-10:00 en van 13:30-15:00.
Op vrijdag van 8:15-10:00.
Voor spoed kunt u ons van maandag tm donderdag van 8:15-12:00 en van 13:30-17:00 bereiken op ons spoednummer: 074 2772785
Op vrijdag kan dit van 8:15-12:00.
Annuleren van afspraken of overleg over uw gezondheid mag ook via dit spoednummer!
Buiten onze bereikbaarheid en/of openingstijden kunt u voor dringende spoedgevallen de Doktersdienst bellen op telefoonnummer 0900- 1515.